Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رکنا، وقتی یک زندگی مشترک شکل می‌گیرد، زن و مردی که وارد زندگی شده‌اند با آداب و فرهنگ مختلف پای به زندگی گذاشته‌اند. از این رو بخشی از اختلافات و نزاع‌های چند سال اول زندگی عادی و طبیعی به نظر می‌رسد. اما وقتی دامنه اختلافات گسترده‌تر شود حتی تا فروپاشی بنیان خانواده پیش می‌رود. در قدم اول باید هر فردی محدوده ایده‌آل‌های ذهنی خود را در زندگی مشترک تعیین کند تا کمتر دچار معضلات زناشویی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان‌طور که عشق‌های آنی و زودگذر لازمه شروع یک زندگی نیست اما کمی علاقه و داشتن عشق برای ادامه رابطه نیاز است. زوج‌های جوان در شروع یک ارتباط صمیمانه با همسر خود دچار سردرگمی هستند و گاهی نیز ممکن است دچار تضاد در برخورد و رفتار شوند. احساس دلتنگی، نگرانی، ترس یا شک‌های بی‌مورد ناشی از نداشتن شناخت و آگاهی نسبت به روحیات یکدیگر است از این رو برای سست نشدن پایه‌های زندگی و استحکام هرچه بیشتر بنیان خانواده و ارتباطات زناشویی بهتر است با خلقیات و روحیات یکدیگر آشنا شوند تا بتوانند ویژگی‌های خوب و بد را به درستی از هم تمییز دهند.

مثل همیشه با دسته‌ای گل رز، همان گل‌های سرخ و دوست‌داشتنی وارد خانه شد. با صدایی بلند که شوق دوست داشتن در آن آشکار بود، صدایم کرد.

- مهری جان، ‌همسر مهربانم، کجایی چرا به استقبال شوهرت نمی‌آیی؟

لبخندی تصنعی روی لبانم نقش بست. نمی‌خواستم دل مهدی را بشکنم آخر او مرد خوبی بود. اما نمی‌دانم چرا در این مدت کوتاه که زندگی مشترکمان را با علاقه شروع کردیم هیچ وقت نشده بود در نبودش در خانه دلم برایش تنگ شود و یا احساس کنم جای مهدی در خانه چقدر خالی است. مثل همیشه سینی چای با ظرفی از شیرینی را برایش بردم. کنارش نشستم و بدون اینکه کلامی حرف بزنم آرام نگاهش کردم. او با لبخندی واقعی از اعماق وجودش تمام اتفاقاتی که در روز برایش افتاده بود را تعریف می‌کرد اما من مثل یک تکه سنگ بی‌روح و خشک فقط مات حرف‌هایش شده بودم. دلم نمی‌خواست با او حرف بزنم. لحن صدای مهربان مهدی آزارم می‌داد چون او سرشار از عشق، شور و محبت بود اما من زنی سرد و بی‌روح....

کلبه‌ای خاموش

بسیاری از رفتارهای انسان در بزرگسالی ناشی از تجربیات، یادگیری‌ها و حتی آسیب‌ها و مشکلات حل نشده در دوران کودکی به شمار می‌رود که رابطه یک زن و مرد در محیط زندگی مشترک از این قاعده مستثنا نیست. در بسیاری موارد مشاهده می‌شود دختران و پسران هنگام ازدواج به طور ناخودآگاه افرادی را که از نظر شخصیتی شبیه والدین آنها هستند به عنوان همسر برمی‌گزینند. البته شاید این امر در سطح خودآگاه قابل تشخیص نباشد.

دکتر ابوالفضل شعبان‌پور، روان‌شناس و مدرس دانشگاه با اشاره به تحقیقات به عمل آمده می‌گوید: زوج‌ها اظهار داشتند که پس از چند سال زندگی مشترک به شباهت‌های بسیاری بین همسر و والدین خود پی برده‌اند. از این رو متوجه شده‌اند آن بخش‌هایی که موجب نگرانی، ناراحتی و درگیری با همسر می‌شود شباهت بسیار زیادی به آسیب‌ها، مشکلات و مسائل حل نشده دوران کودکی آنها با والدین‌شان دارد.

بنابراین می‌توان اینطور نتیجه‌گیری کرد که خیلی از مسائلی که می‌تواند موجب نگرانی، ناراحتی یا درگیری بین زوج‌ها در ابتدای زندگی شود حتی در طول سال‌های بعدی ادامه پیدا می‌کند. از این رو برخی از این مسائل که از دوران گذشته زندگی خود به همراه آورده‌اند در زندگی فعلی تاثیرگذار است. به طور مثال: ممکن است در اثر یک رفتار در همسر این احساس منفی در فرد ایجاد شود. از این رو به جای آنکه به آن رفتار همسر فکر کند به این نکته باید پرداخت که چرا آن رفتار موجب ناراحتی شده است و یا اینکه آن رفتار در فرد دیگری شاید هیچ ناراحتی ایجاد نکند. پس اشکالی در شخصیت یا تجربه روانی وجود ندارد که در اثر آن رفتار نگران یا ناراحت شویم. این روان‌شناس دلیل دیگری را بیان می‌کند و ادامه می‌دهد:‌ یکی دیگر از دلایلی که می‌تواند موجب نگرانی، ناراحتی یا احساس سردی شود و معمولا طی سال‌های نخست زندگی مشترک رخ می‌دهد مشکلات روحی و شخصیتی است. برخی افراد دارای «خلق شناور» هستند. این افراد ممکن است در طول روز، هفته، ماه و یا سال چند بار احساس شادی یا ناراحتی را تجربه کنند که بعضی تغییرات زندگی فرد می‌تواند این موضوع را تشدید کند. یعنی اتفاقاتی مثبت مانند ازدواج، به دست آوردن شغل، ازدواج یا قبولی در دانشگاه و در مقابل رخدادهایی مانند طلاق، از دست دادن شغل یا ناموفق بودن در تحصیل موجب تشدید خلق شناور در فرد می‌شود.

اصول حاکم بر زندگی

دکتر شعبان‌پور با بیان این مطلب که یکی دیگر از موضوعاتی که موجب ایجاد مشکلات در شروع زندگی مشترک می‌شود، اصول حاکم بر زندگی زوجین است، می‌افزاید: این موضوع برمی‌گردد به نداشتن اطلاعات درست و آگاهی طرفین از اصول حاکم بر زندگی زناشویی. ناآگاهی افراد از وظایفی که در زندگی مشترک بر عهده دارند یا انتظاراتی که می‌توان در زندگی از طرف مقابل داشت باعث می‌شود تا احساس هیجان و خوشحالی پس از شروع زندگی به سرعت به ناامیدی، ترس و دلسردی تبدیل شود. از این رو پیشنهاد می‌شود با مطالعه و مشاوره اطلاعات خود را پیرامون واقعیت‌های زندگی مشترک افزایش دهیم.

بنا به تحقیقات انجام شده در سراسر دنیا از ۲ سال اول زندگی مشترک به عنوان «سربالایی سخت و تند» یاد می‌شود. از این رو نحوه شکل‌گیری رابطه یک زن و مرد بر اساس تمام آگاهی‌های آنها در این دو سال زیربنای زندگی مشترک پی‌ریزی می‌شود. باید دقت داشته باشیم نحوه تعاملات زن و مرد و شکل رفتار آنها با یکدیگر تاثیر مستقیم در روند تربیتی و مخصوصا زندگی زناشویی آینده فرزندان خواهد داشت. این عضو هیات علمی دانشگاه بیان می‌کند: به طور مثال برداشت یک فرزند پسر از یک پدر بی‌مسوولیت از او در آینده مردی خواهد ساخت که به نیازهای خانوادگی توجهی نمی‌کند و سعی دارد مسوولیت‌های کارها و رفتارهایش را به عهده دیگران بیندازد. یا فرزند دختر همین تصور را از همسر آینده‌اش دارد و فکر می‌کند مردها می‌توانند انسان‌های بی‌مسوولیتی باشند. این فرزند دختر با این دید منفی وارد زندگی آینده‌اش می‌شود، حتی اگر همسرش در آینده مردی مسوولیت‌پذیر باشد این فرزند دختر آن را باور نخواهد داشت و دائما در طول زندگی به دنبال نشانه‌هایی از بی‌مسوولیتی در همسرش خواهد بود ضمن اینکه فرزندان این خانواده نیز موجب آزار و اذیت همسرش خواهند بود.

راهکار پیشنهادی

این روان‌شناس در پایان با اشاره به برخی راهکارها خاطرنشان می‌کند: ‌پیشنهاد می‌شود قبل از ازدواج افراد با مشاوره و مطالعه انتخاب صحیحی داشته باشند و به ظرایف و جزئیات شخصیت یکدیگر آگاهی تخصصی پیدا کنند. هچنین در طول زندگی می‌توان با کسب اطلاعات از متخصصان رابطه با همسر را ترمیم کرد تا الگوی رفتاری مناسبی برای فرزندان بود. جدایی و طلاق از یکدیگر و فروپاشی یک زندگی ساخته شده باید آخرین راه انتخابی زوج‌ها باشد. وقتی مشاهده می‌شود اولین موضوعی که به ذهن زوج‌ها می‌رسد همین یک راه خطرناک است، چه بهتر است قبل از تصمیم اشتباه و خطرناک با متخصصان و مشاوران این حوزه صحبت کنیم و با دیدگاهی تخصصی رابطه خود با همسرمان را اصلاح کنیم.

منبع: رکنا

کلیدواژه: چای اخبار حوادث گمشده آسیب رفتار احساس عاطفه سهام عدالت قیمت خودرو کرونا عکس ایران فیلم دختر پلیس ماه اینستاگرام جوان تلگرام مرد زندگی مشترک آن رفتار زن و مرد زوج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تلخ عروسی‌هایی که تبدیل به عزا می‌شوند

عامل تیراندازی در مراسم عروسی که باعث مرگ خاله عروس و خواهر داماد شده بود دستگیر شد. اما این اولین باری نبود که در مراسم عروسی تیراندازی حادثه آفریده بود.

به گزارش مشرق، جمعه گذشته در روستای الله‌ آباد شهرستان عنبرآباد در استان کرمان مراسم جشن عروسی برپا بود و بسیاری از مردم روستا در این مراسم شرکت کرده بودند.

داماد جوانی اهل کرمان و عروس اهل بندرعباس بود و از آنجا که پدر داماد در روستای الله آباد زندگی می‌کرد، مراسم عروسی نیز در همان روستا برگزار شده بود. علاوه بر اقوام داماد و اهالی روستا، بستگان عروس نیز از بندرعباس راهی الله آباد شده بودند تا شروع زندگی زوج جوان را جشن بگیرند.

از صبح جمعه هر دو خانواده در تکاپوی برگزاری مراسم بودند. بعد از اینکه خطبه عقد عروس و داماد خوانده شد، نوبت به جشن و پایکوبی رسید. همه چیز خوب پیش می‌رفت و همه خوشحال در انتظار ورود عروس و داماد به داخل سالن بودند که ناگهان حادثه هولناکی رخ داد.

تیراندازی مرگبار

وقتی عروس و داماد به مجلس رسیدند، همه شروع کردند به رقصیدن و شادی کردن، در بین میهمانان ۳ نفر از دوستان دوران سربازی داماد نیز بحضور داشتند که از بندرعباس خود را به مراسم رسانده بودند.

منصور بهمنی دهیار روستای الله آباد عنبرآباد در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید: یکی از دوستان داماد با خود کلت کمری آورده بود تا مطابق رسم غلطی که در بعضی از عروسی‌ها وجود دارد، با آن تیراندازی کند. او شروع به رقصیدن کرد اما چون مشروبات الکی مصرف کرده بود، حالت عادی نداشت و در همان حال ناگهان سلاحش را به دست گرفت و شروع به تیراندازی کرد.

او ادامه می‌دهد: چون حال پسر جوان خوب نبود، نمی‌دانست که سر اسلحه را به کدام سو گرفته است. او چند گلوله شلیک کرد و ناگهان خواهر داماد در اثر اصابت گلوله به سرش نقش زمین شد.

وقتی این اتفاق افتاد، ضارب که همچنان در حال رقص بود، از سر و صدای موزیک متوجه کارش نشد و باز هم شلیک کرد که این بار خاله عروس مورد اصابت گلوله قرار گرفت و گلوله به شکمش خورد و بر زمین افتاد.

بهمنی می‌افزاید: با جیغ و فریاد میهمانان همه متوجه این حادثه و گلوله خوردن این دختر جوان شدند. پس از آن بود که همهمه به پا شد و عروسی با شیون مهمانان و خانواده عروس و داماد به عزا تبدیل شد.

شب زیبایی که عروس و داماد انتظارش را داشتند یکباره به شب عزای دو دختر جوان تبدیل شد. خانواده‌ها همه تلاش خود را کردند تا دو دختر را به بیمارستان برسانند اما کار از کار گذشته بود و هر دو جان خود را از دست داده بودند. از سوی دیگر ضارب وقتی متوجه شد چه حادثه‌ای رخ داده است، به همراه یکی از دوستانش فرار کرد و به بندرعباس گریخت. دهیار الله آباد ادامه می‌دهد: دوست سوم که راننده بود، توسط پلیس دستگیر شد. ماموران پلیس با حضور در محل حادثه تحقیقات خود را آغاز کردند.

پلیس وقتی متوجه شد که ضارب فرار کرده است، در تحقیقاتی که انجام داد، رد ضارب را در بندرعباس شناسایی کرد.

بهمنی اضافه می‌کند: یکشنبه که به اداره آگاهی رفته بودم، متوجه شدم که پلیس بندرعباس رد ضارب را گرفته و برای دستگیری‌اش راهی محل اختفای او شده اما وی مقاومت کرده و درگیری به وجود آمده است. در این درگیری ضارب تیر خورده و دستگیر و راهی بیمارستان شده است تا بعد از معالجه به مراجعه قضایی تحویل داده شود.

رسمی که کشته‌های زیادی داده است

پس از جمعه غم‌انگیز روستای الله‌آباد، خواهر داماد صبح یکشنبه به خاک سپرده شد و پیکر خاله عروس نیز برای دفن به بندرعباس انتقال یافت.

به گفته دهیار روستای الله‌آباد، رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی تا کنون باعث مرگ افراد زیادی شده است. این رسم در مناطق جنوبی کرمان وجود دارد و هر سال باعث مرگ افراد زیادی می‌شود.

وی می‌گوید: باید با کسانی که در مراسم ختم و عروسی اقدام به تیراندازی می‌کنند، برخورد شدید شود تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.

تیراندازی های مرگبار در یک سال گذشته

رسم غلط تیراندازی در مراسم عزا و عروسی در سال‌های اخیر قربانیان زیادی به جا گذاشته است. این در حالی است که در همه این سال‌ها پلیس، دستگاه قضایی و رسانه‌ها درباره این رسم غلط و تبعات آن بارها هشدار داده‌اند. مهمترین حوادث اینچنینی را با هم مرور می‌کنیم.

مرگ جوان ۲۷ ساله

در یکی از روستاهای بروجرد رسم غلط تیراندازی در عروسی حادثه مرگباری آفرید. این حادثه ۳ خرداد سال گذشته رخ داد. وقتی مهمانان در حال جشن و پایکوبی بودند، دو نفر که وظیفه تیراندازی در عروسی را برای احترام به مهمانان بر عهده داشتند، با شلیک گلوله باعث مرگ یک جوان ۲۷ ساله شدند و خاطره‌ای هولناک برای عروس و داماد باقی گذاشتند.
کشته شدن داماد
یکی از دردناکترین حوادث رسم تیراندازی در یکی از روستاهای کهگیلوهه و بویر احمد اتفاق افتاد. ۳۱ تیر سال گذشته، وقتی عروس و داماد دست در دست هم پیشاپیش خانواده و مهمانان وارد حیاط خانه پدر داماد شدند، یکی از مهمانان تفنگ به دست برای خوشامدگویی به مهمانان شروع به تیراندازی کرد که ناگهان یکی از گلوله‌ها بر قلب داماد اثابت کرد و باعث جان باختن او شد و خانواده‌اش را داغدار کرد.

برادرعروس کشته شد
پنجشنبه شب ۲۱دی ۱۴۰۲، در روستای سرآسیاب شهرستان لنده در کهگیلویه و بویراحمد شلیک گلوله توسط یکی از مهمانان که در حین رقص و پایکوبی تیراندازی می‌کرد، باعث مرگ برادر عروس شد. این مرد ۴۲ ساله بر اثر شلیک گلوله جان خود را از دست و عروس در شب عروسی‌اش برای همیشه عزادار برادرش شد.

۱۳ مجروح در عروسی

شامگاه ۲۸ اسفند سال گذشته در شهر ایذه، وقتی عروس و داماد وارد تالار عروسی شدند، یکی از مهمانان با اسلحه شکاری خود، شروع به تیراندازی کرد و با این کار ۱۳ نفر از مهمانان به شدت زخمی و روانه بیمارستان شدند، این اقدام باعث برهم خوردن عروسی شد و شبی که قرار بود برای حاضران و عروس و داماد به شادی ختم شود، با شیون و زاری پایان یافت.

کودک ۹ ساله جان باخت

۸ اسفند سال گذشته نیز سنت تیراندازی جان یک کودک را گرفت. کودک ۹ ساله اهل روستای چاه‌دروا شهرستان مُهر در استان فارس، در اثر تیراندازی در عروسی به شدت مجروح شد. او را به بیمارستانی در لامرد برای معالجعه منتقل کردند اما چون شدت جراحات زیاد بود، کادر پزشکی درخواست کردند که با اورژانس هوایی به شیراز منتقل شود، اما قبل از رسیدن اورژانس، کودک جان خود را از دست داد.

مرگ در تالار عروسی

۷ فروردین امسال، یکی از تالارهای شهرستان گتوند در خوزستان میزبان عروسی و مراسم جشن و پایکوبی بود. با ورود عروس و داماد به داخل محوطه بیرونی تالار، یکی از بستگان برای خوش‌آمد گویی به عروس و داماد در میان حضار، خانواده و بستگان شروع به تیراندازی کرد. صدای تیراندازی شور و شادی مهمانان را چندبرابر کرد اما غافل از اینکه یک جوان ۳۲ ساله در این بین بر اثر شلیک گلوله بر زمین افتاده است. تیراندازی در شلوغی و همهمه مهمانان ادامه داشت تا اینکه جیغ و فریاد باعث شد تا مهمانان متوجه تیرخوردن مرد جوان شوند.
بدین ترتیب شیون و زاری جای خود را به پایکوبی و شادی داد. آن جوان در همان لحظه جان خود را از دست داد و عروسی شروع نشده پایان یافت و تبدیل به عزا شد.

مرگ یک شاعر بر اثر شلیک گلوله

۱۸ شهریور سال گذشته، وقتی شاعران معروف خوزستانی در یک مراسم ختم در بندر امام خمینی گرد هم آمدند، یکی از حاضران در این مراسم بر اثر رسم غلط تیراندازی، شروع به شلیک تیرکرد که ناگهان چند تیر به سوی حضار شلیک شد و حیدر حیدری شاعر عرب خوزستانی اهل رامشیر بر اثر اصابت گلوله جان خود را از دست داد و همچنین علی مجدم، شاعر عرب اهل آبادان بر اثر اصابت تیر مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • (ویدئو) شریفی مقدم: چه کسی گفته عروس باید در خانه مادرشوهر کار کند؟
  • جدل جالب المیرا شریفی‌مقدم با روانشناس بر سر کار کردن عروس در خانه مادرشوهر + ویدئو
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • کودکان گمشده غزه در حسرت دیدار پدر و مادر
  • فیلم| «یسنا»، دختر گمشده ی گلستانی پیدا شد
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • تبلیغ جنجالی آرایشگاه زنانه با عروس‌ نوجوان | مدیر سالن بازداشت شد
  • دستگیری قاتل مست دو زن در عروسی
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای تلخ عروسی‌هایی که تبدیل به عزا می‌شوند